Om oss

VI ER KAJ CLAUSEN DESIGN

Kaj Clausen Design AS er et allsidig designbyrå som dekker de fleste grunnleggende områder innen grafisk design.

Uansett om du trenger å skape et konsistent brand fra scratch, om du trenger selgende markedsmateriell, funksjonelle websider pakningsdesign, utstillingsdesign eller komplette kampanjer, vil vi kunne hjelpe deg

Kaj Standal Clausen
Leder - Grafisk Designer

Kaj har utdannelse fra Strykejernet Tegne- og maleskole og SHKS - linje for grafisk design og illustrasjon (Kunsthøyskolen). Har også studert sosiologi og filosofi på UiO. Startet opp som illustratør og skribent med oppdragsgivere som NRK-Barne TV, Aschehoug, Cappelen og Morgenbladet. Jobbet som AD/Designer i reklamebyrået RBG og som Inhouse AD/Designer i Canon Norge. Har fra 2004 jobbet med Kaj Clausen Design AS, med kunder som Canon Norge, Fujitsu, Eksportkreditt, Assessio, LG Electronics, Gyldendal, Trendtech og Herbalife.

Jørgen Korneliussen
Senior Designer

Jørgen er utdannet fra Westerdahls reklameskole og har en BA i Graphic Design fra London College of Printing. Han har jobbet innenfor faget siden 1993 i forskjellige designbyråer som Wanda design, Skomsøy Grønli AS, See design AS og Agendum AS. De siste årene som Senior Designer med digitale medier som hovedansvar. Han har bred erfaring med de fleste fagfeltene innenfor internett og design for skjerm. Han har hatt hovedansvar for utforming for nettstedene til StepStone, Vital Forsikring, LHL, Forskningsrådet og Møre og Romsdal Fylkes-kommune, informasjonsarkitektur på fylkesmannen.no og en rekke mindre nettsteder, digitale kampanjer, bannerannonser, design- og apputvikling og animasjoner for kunder som Oslo Kommune, Rusken, LOS, Lexus og Amnesty International. Jørgen har mottatt «Merket for God Design» for design for nettsted og profil til Kristin Jarmund Arkitekter. Jørgen er fast konsulent for Kaj Clausen Design i tillegg til egen virksomhet.

Eli Renate Bye Johansen
Grafisk Designer

Eli er utdannet illustratør og grafisk designer ved Norges Kreative Høgskole. Hun har også studert Kunst og design ved Høgskolen i Oslo. Eli har erfaring fra eget firma der hun har jobbet med kunder som Egmont, Javelin Kapitalforvaltning, Tommeliten foto og Print Power. Eli har også erfaring fra Lab3, praksisåret for grafiske designere ved NKH, og praksis i Tank Design.

Camilla Engerdahl Johannessen
Grafisk Designer

Camilla er utdannet grafisk designer på Høyskolen Kristiania (tidligere NKF). Hun jobbet frivillig for studentorganisasjon på Høyskolen Kristiania i ett år, der hun designet alt fra invitasjoner til logoer, og har tatt på seg små oppdrag etter det. Camilla arbeider deltid for Kaj Clausen Design. Hun har også en bachelorgrad i Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania som hun fullførte i 2017.

VÅRE SPESIALOMRÅDER

Selv om vi dekker alle hovedområder innen design er det enkelte felt vi er sterkere på enn andre.

Utarbeidelse av kampanjekonsepter og gjennomføringen av disse er blant våre vanligste oppgaver. Magasin og brosjyredesign er felt vi er eksperter på. Webløsninger for mindre og mellomstore bedrifter eller kampanje siter er et annet område vi har mye erfaring med. Under gjennomføringen av disse prosjektene skaper vi individuelle visuelle uttrykk ved hjelp av vår mangårige erfaring med illustrasjon, bildebehandling og layout.

ILLUSTRASJON0%
BILDEBEHANDLING0%
LAYOUT0%