Om oss

VI ER KAJ CLAUSEN DESIGN

Brandstasjonen AS er et allsidig designbyrå som dekker de fleste grunnleggende områder innen grafisk design.

Uansett om du trenger å skape et konsistent brand fra scratch, om du trenger selgende markedsmateriell, funksjonelle websider pakningsdesign, utstillingsdesign eller komplette kampanjer, vil vi kunne hjelpe deg

Kaj Standal Clausen
Leder - Grafisk Designer

Kaj har utdannelse fra Strykejernet Tegne- og maleskole og SHKS (Kunsthøyskolen) - linje for grafisk design og illustrasjon. Har også studert sosiologi og filosofi på Universitetet i Oslo.

Startet opp som selvstendig illustratør og skribent. Kaj skrev manus for NRK-Barne TV's Sesam Stasjon, arbeidet som journalist for Morgenbladet, PC-World og Multimedia World, og illustrerte skolebøker for Aschehoug, Cappelen og Gyldendal. Tegnet og skrev også tegneserier for blant annet Norsk MAD, Gary Larson Magasin, Pyton, Bergens Tidende m.m.

Jobbet deretter som AD/Designer i reklamebyrået RBG hovedsakelig med kunder fra Legemiddelindustrien og platebransjen.

Senere som Inhouse AD/Designer i Canon Norge. Med ansvar for Canons design- og markedsmateriell Norge og delvis i Norden.

Har fra 2004 jobbet med Kaj Clausen Design AS, med kunder som Canon Norge, Fujitsu, Eksportkreditt, Eksportfinans, Birger N. Haug, Assessio, Fintech Neo, Gyldendal, Stanley Security og Herbalife. Arbeidet har bestått av Brand-utvikling, Kundemagasiner og brosjyrer, infografikk, animasjoner og presentasjoner og UI / UX design for apper og web.

Jørgen Korneliussen
Senior Designer

Jørgen er utdannet fra Westerdahls reklameskole og har en BA i Graphic Design fra London College of Printing. Han har jobbet innenfor faget siden 1993 i forskjellige designbyråer som Wanda design, Skomsøy Grønli AS, See design AS og Agendum AS. De siste årene som Senior Designer med digitale medier som hovedansvar. Han har bred erfaring med de fleste fagfeltene innenfor internett og design for skjerm. Han har hatt hovedansvar for utforming for nettstedene til StepStone, Vital Forsikring, LHL, Forskningsrådet og Møre og Romsdal Fylkes-kommune, informasjonsarkitektur på fylkesmannen.no og en rekke mindre nettsteder, digitale kampanjer, bannerannonser, design- og apputvikling og animasjoner for kunder som Oslo Kommune, Rusken, LOS, Lexus og Amnesty International. Jørgen har mottatt «Merket for God Design» for design for nettsted og profil til Kristin Jarmund Arkitekter. Jørgen er fast konsulent for Kaj Clausen Design i tillegg til egen virksomhet.

Eli Renate Bye Sørensen
Grafisk Designer

Eli er utdannet illustratør og grafisk designer ved Norges Kreative Høgskole. Hun har også studert Kunst og design ved Høgskolen i Oslo. Etter studiene jobbet Eli som grafisk designer i studentbyrået Lab3 før hun gikk over i praksis i Tank. Eli har erfaring fra eget firma der hun har jobbet med kunder som Egmont, Delex transport, Javelin Kapitalforvaltning, Tommeliten foto og Print Power. Hun har også laget illustrasjoner for DIFI og Nevroplan, for magasiner som Spesialpedagogikk og Norsk barneblad, infographics for Phoenix Solutions samt illustrasjoner til animasjon for Helsedirektoratet. Eli har jobbet i Kaj Clausen Design siden 2014.