Våre tjenester

Orgbrain Profil - Kaj Clausen Design
Identitetsdesign

Vi utvikler logo og grafisk profil for både selskaper og produkter. Ved større prosjekter inngår strategiutvikling, navneutvikling og designmanual i pakken.

Se eksempler
UI og UX Design

Enten du lager nett- eller mobil-baserte applikasjoner er det nødvendig at brukeropplevelsen er intuitiv og naturlig for at du skal lykkes med ditt produkt. Det er også viktig at designet er tiltalende og harmonerer med tjenesten som tilbys og selskapets generelle brand. Vi leverer UI og UX design av applikasjoner for desktop, web og mobile enheter.

Se eksempler
forsidebilde_CAS
Illustrasjon

I en verden oversvømmet av bildebankbilder og pregløse stock-illustrasjoner, vil spesialtegnet grafikk få deg til å stå ut fra mengden med en tydelig og egen identitet. Vi leverer illustrasjoner for undervisning, vitenskap og redaksjonell bruk, i et bredt spekter av digitale og analoge teknikker.

Se eksempler
Webdesign

Vi kan utvikle alt fra enkeltstående kampanjesider til websider med publiseringsløsninger og handleportaler. Vi følger de siste standarder innen responsiv og universell design. Vi har levert websider til blant annet, Canon Norge, Fujitsu, Silmar, Fintech Neo og Herbalife

Se eksempler
Laptop - Canon Information Management
Fujitsu kalender januar
Utvikling av markedsmateriell

Brosjyrer, flyere, presentasjoner, POS-materiell, e-dm m.m. Vi har lang erfaring med å arbeide opp mot markedsavdelinger i større selskaper.

Se eksempler
Redaksjonell design

Utvikling og design av kundemagasiner, medlemsblader eller internmagasiner. Vi kan også skaffe journalister og fototgrafer ved behov

Se eksempler